Retail

Een klant moet zich welkom voelen. Daar wil je als ondernemer alles voor doen. Een schone omgeving draagt bij aan de beleving van de klant en wij helpen u daar graag bij.

Een schoon welkom

Nauwkeurige schoonmakers met goede sociale vaardigheden helpen mee aan een perfecte beleving van een ontspannen bezoek aan een winkel of showroom. Inspelen op de bezetting en onverwachte druktes zijn een vast onderdeel van de gang van zaken bij Hommerson.

Van regulier schoonmaakonderhoud en glasbewassing tot vloeronderhoud, dieptereiniging van het sanitair en gevelreiniging, Hommerson Schoonmaakbedrijf denkt graag mee en blinkt hierin uit. Onze medewerkers kijken verder dan het reguliere werkprogramma en onderscheiden zich door een gastvriendelijke, flexibele en proactieve houding. Wij begrijpen het belang van Hospitality in deze branche.

Referenties

Hommerson Schoonmaakbedrijf neemt voor een groot aantal klanten schoonmaakdiensten uit handen. Wij maken dan in diverse bedrijven in de recreatie schoon. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons klantenbestand.

Wij staan altijd voor u klaar

Heeft u vragen over onze diensten en bijbehorende prijzen? Wij helpen u graag verder. Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact met ons op