Hommerson Schoonmaakbedrijf en Zorg

Met het schoonmaakbedrijf aan het roer ontstonden er nieuwe ontwikkelingen aan het begin van het jaar 2021. Door de toenemende vraag naar schoonmakers in de zorg opende voor het bedrijf nieuwe deuren en Hommerson ontwikkeld een nieuwe tak, genaamd Hommerson Zorg. Met als doel ‘een schoon en leefbaar huis, maakt een veilig thuis’ voorop heeft Hommerson zich gespecialiseerd in schoonmaak in de zorg. Hommerson Zorg is begonnen met hulp in de huishouding voor de WMO en breidt zich steeds verder uit. Het bedrijft brengt een positieve impact de gehandicapten zorg, de ouderenzorg en de GGZ. Wij ontlasten het zorgpersoneel doormiddel van zorgondersteuning en het verhogen van de facilitaire efficiëntie met capaciteitsmanagement. Wij spelen graag in op de specifieke behoeften van de zorgorganisatie wat Hommerson Zorg uw specialistische gesprekspartner voor nu én in de toekomst maakt.

Méér dan schoonmaken

Betrouwbaarheid en kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Hommerson. Dankzij onze korte communicatielijnen zowel intern als extern, voorzien wij u ten alle tijden van een zeer schone woon- of werkomgeving. Met dank aan onze overzichtelijke procedures, verfijnde materialen en de zorg voor mens en milieu bieden onze medewerkers u op een gastvrije en gemotiveerde manier professionele en kwalitatief goede schoonmaak aan. Schoonmaak is meer dan alleen schoonmaak, daarom bieden wij naast schoonmaak óók zorgondersteuning en facilitaire ondersteuning.

Missie

“Uitblinken door facilitaire zorg over te nemen van het zorgpersoneel.” Dit lukt ons door een dienstverlening te bieden die meegroeit, inspeelt op actuele ontwikkelingen, betrouwbaar is en uitgevoerd wordt door specialisten.

Hommerson Zorg: 'Een schoon en leefbaar huis, maakt een veilig thuis'

Visie

Hommerson Zorg wil haar activiteiten uitbreiden en een nog groter begrip worden in de wijde omgeving van Arnhem. Met een resultaatgerichte aanpak, een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening én zorg voor het milieu presenteert Hommerson Zorg zich als een betrouwbare zorgverlener die zich met op maat gemaakte schoonmaak weet te onderscheiden van haar concurrenten.

Wij helpen u graag!


Hommerson Zorg staat voor betrouwbaar schoon. Wij helpen u dan ook graag met al uw schoonmaakwensen. Ons team van specialisten staat dagelijks voor u klaar. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op