Recreatie

Een ontspannen of sportieve dag begint bij een prettige en schone omgeving. Mensen storen zich al snel aan vervuiling of een onhygiënisch toilet. Dit is iets wat je als recreatie- of sportaanbieder wilt voorkomen en wij nemen die zorg graag van u over.

Schoonmaak recreatiegelegenheden

Nauwkeurige schoonmakers met goede sociale vaardigheden helpen mee aan een perfecte beleving van een ontspannen dag uit of fijne vakantie. Inspelen op de bezetting en onverwachte druktes zijn een onderdeel van de gang van zaken bij Hommerson.

Van regulier schoonmaakonderhoud en glasbewassing tot vloeronderhoud, dieptereiniging van het sanitair en gevelreiniging, Hommerson Schoonmaakbedrijf denkt graag mee en blinkt hierin uit. Onze medewerkers kijken verder dan het reguliere werkprogramma en onderscheiden zich door een gastvriendelijke, flexibele en proactieve houding. Wij begrijpen het belang van Hospitality in deze branche.

Referenties

Hommerson Schoonmaakbedrijf neemt voor een groot aantal klanten schoonmaakdiensten uit handen. Wij maken dan in diverse bedrijven in de recreatie schoon. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons klantenbestand.

Wij staan altijd voor u klaar

Heeft u vragen over onze diensten en bijbehorende prijzen? Wij helpen u graag verder. Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact met ons op