Hommerson Zorg Doorwerth

Hommerson Zorg is een toegewijd schoonmaakbedrijf dat huishoudelijke hulp biedt aan mensen met een WMO-indicatie in de regio Doorwerth.

Hommerson Zorg Doorwerth

Hommerson Zorg biedt huishoudelijke hulp binnen de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). We zijn er om mensen te helpen die door beperkingen of omstandigheden niet in staat zijn om zelfstandig hun huishoudelijke taken uit te voeren. Het aanvragen en ontvangen van huishoudelijke ondersteuning onder de WMO kan per gemeente verschillen, omdat elke gemeente enige vrijheid heeft bij het vormgeven van hun WMO-beleid. Adviseer daarom altijd eerst bij de gemeente waarin u woonachtig bent of u recht heeft op huishoudelijke ondersteuning vanuit de WMO.

Wanneer u een WMO-indicatie heeft kunt u bij Hommerson Zorg rekenen op professionele huishoudelijke hulp. We begrijpen hoe belangrijk het is om een schoon en georganiseerd huis te hebben voor het welzijn en de kwaliteit van leven van onze cliënten. Daarom streven we ernaar om betrouwbare en professionele hulp te bieden aan mensen die extra zorg en hulp nodig hebben bij het uitvoeren van dagelijkse huishoudelijke taken.

Lees hier meer over onze werkwijze en aanmeldprocedure.

Professioneel en betrouwbaar schoon

Onze diensten omvatten een breed scala aan taken, waaronder het schoonmaken van badkamers en keukens, stofzuigen, strijken, afwassen en het opmaken van bedden.

We staan klaar om u te helpen bij uw huishoudelijke behoeften, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is in uw leven.

Hommerson Zorg

Wachttijden

U heeft een verwijzing voor huishoudelijke hulp WMO en u wil graag door Hommerson Zorg geholpen worden.

Neem contact met ons op zodat wij kunnen kijken wat de wachttijd voor uw regio is.

Contact met Hommerson Zorg Doorwerth

Wij weten precies hoe wij u kunnen ontzorgen. Onze medewerkers nemen al uw zorgen betreft schoonmaak uit handen en zorgen dat iedere plek er weer haarfijn uitziet. Hommerson Zorg is dan u ook graag van dienst en helpt u graag verder. Heeft u vragen over huishoudelijke hulp binnen de Wet Maatschappelijke Ondersteuning? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op