Hommerson Zorg Valburg - Homoet

Hommerson Zorg Valburg – Homoet is een toegewijd schoonmaakbedrijf dat huishoudelijke hulp biedt aan mensen met een WMO-indicatie.

Hommerson Zorg Valburg – Homoet

Hommerson Zorg Valburg – Homoet biedt huishoudelijke hulp binnen de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). We zijn er om mensen te helpen die door beperkingen of omstandigheden niet in staat zijn om zelfstandig hun huishoudelijke taken uit te voeren. Het aanvragen en ontvangen van huishoudelijke ondersteuning onder de WMO kan per gemeente verschillen, omdat elke gemeente enige vrijheid heeft bij het vormgeven van hun WMO-beleid. Adviseer daarom altijd eerst bij de gemeente waarin u woonachtig bent of u recht heeft op huishoudelijke ondersteuning vanuit de WMO.

Wanneer u een WMO-indicatie heeft kunt u bij Hommerson Zorg Valburg – Homoet rekenen op professionele huishoudelijke hulp. We begrijpen hoe belangrijk het is om een schoon en georganiseerd huis te hebben voor het welzijn en de kwaliteit van leven van onze cliënten. Daarom streven we ernaar om betrouwbare en professionele hulp te bieden aan mensen die extra zorg en hulp nodig hebben bij het uitvoeren van dagelijkse huishoudelijke taken.

Lees hier meer over onze werkwijze en aanmeldprocedure.

Professioneel en betrouwbaar schoon

Onze diensten omvatten een breed scala aan taken, waaronder het schoonmaken van badkamers en keukens, stofzuigen, strijken, afwassen en het opmaken van bedden.

We staan klaar om u te helpen bij uw huishoudelijke behoeften, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is in uw leven.

Wachttijden regio Valburg – Homoet

Indien u in het bezit bent van een verwijzing voor huishoudelijke hulp via de WMO en de voorkeur geeft aan de professionele ondersteuning van Hommerson Zorg, staan wij klaar om u met toewijding van dienst te zijn.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op zodat wij kunnen kijken wat de wachttijd voor uw regio is.

Contact met Hommerson Zorg Valburg-Homoet

Bij Hommerson Zorg weten we precies hoe we uw lasten kunnen verlichten. Onze toegewijde teamleden nemen al uw schoonmaakzorgen weg en laten elke ruimte weer stralen. We staan klaar om u te helpen en uw vragen over huishoudelijke hulp binnen de Wet Maatschappelijke Ondersteuning te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op; we zijn er om u te ondersteunen!

.

Neem contact met ons op