Coronavirus

In deze tijd krijg je als schoonmaakdienstverlener in de zorg veel vraag over het coronavirus. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) noemt de uitbraak van deze pandemie ook wel ‘de grootste vijand van de mens’. Het is dan ook van groot belang om zo goed mogelijk om te gaan met uw hygiëne en die van anderen. Wij van Hommerson Zorgen begrijpen dit als geen ander. Wij helpen u dan ook graag met het desinfecteren van praktijken,  instellingen en huizen. Voor onze speciale Coronabestrijding hebben wij twee verschillende behandelingen.

Milieuvriendelijke desinfectie met behulp van steamPLUS unit

Een hogedrukreiniger is niet alleen geschikt voor reinigingswerkzaamheden, maar heeft ook een desinfecterend vermogen. De stoom die vrijkomt helpt om oppervlakten als wanden, vloeren, bureaus maar ook zaken als speeltoestellen, winkelwagens en dergelijke te desinfecteren. Onze hogedrukreiniger met steamPLUS unit kan dus ingezet worden als een extra (schoonmaak)hulpmiddel om besmetting tegen te gaan.

Uiteraard zijn en blijven alle andere geadviseerde maatregelen erg belangrijk. Echter, mogelijk kunnen wij, door het inzetten van onze machines met SteamPLUS functie, u nóg wat extra ondersteunen bij het bestrijden van dit virus.

Lagedrukdesinfectie door middel van sproeireiniging

Om de verspreiding van virussen te voorkomen, kunnen wij door middel van sproeireiniging met een desinfecteringsmiddel ruimtes als klaslokalen, winkelcentra en algemene ruimtes desinfecteren. Na het besproeien van objecten en/of ruimtes, zal het desinfectiemiddel langzaam op alle oppervlakten neerdalen. Hierdoor wordt de betreffende ruimte vochtig en kan het desinfectiemiddel inwerken. Het middel zal op deze manier alle oppervlakten raken en de organismen uitschakelen. Onze medewerkers dragen bij lagedrukdesinfectie speciale pakken.

Onze medewerkers houden zich tijdens hun schoonmaakactiviteiten aan de maatregelen opgesteld door het RIVM. Wij willen u echter ook vragen te letten op een aantal zaken. Denkt u hierbij aan: nies en hoest in de binnenkant van uw ellen boog, houd anderhalve meter afstand en geef onze schoonmakers de ruimte. Samen komen we namelijk een heel eind.

Vragen over wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u vragen over hoe wij te werk gaan of kunnen wij u helpen met het schoonmaken van objecten, panden of dergelijke waar een hogedrukreiniger aan te pas komt? Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact met ons op