Vloeronderhoud

Een schone – en indien mogelijk blinkende – vloer is hét visitekaartje voor een bedrijf. Voor Hommerson Schoonmaakbedrijf is vloeronderhoud een fluitje van een cent. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de schoonmaak van verschillende soorten vloeren, die dagelijks, wekelijks of periodiek gereinigd dienen te worden.

Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende vloerenspecialisaties:

Schrobben en conserveren van linoleumvloeren

Een linoleumvloer is te vergelijken met een duurzame vloerbedekking. Een linoleumvloer vraagt zowel om een dagelijkse als periodieke schoonmaak. De dagelijkse reiniging bestaat uit stofwissen en dweilen. Een periodieke reiniging vraagt om meer kennis. Hommerson Schoonmaakbedrijf helpt u hier graag mee. Als de polymeer laag van uw linoleumvloer beschadigd en/of vervuild is, dan verwijderen wij de waslaag en conserveren deze opnieuw met één of twee lagen polymeer. Bij een tussentijdse behandeling reinigen wij de vloer met een spray. Hierdoor blijft de polymeer laag van de vloer langer behouden.

Tapijt reinigen

Een tapijt in huis of in uw kantoor zorgt vaak voor een warm en huiselijk gevoel.  Een stofvrij en verzorgd tapijt heeft diverse voordelen. Het kan een gunstig effect hebben op COPD en andere allergieën, het is beter voor de spieren en gewrichten van uw medewerkers en het geeft een mooi aanzicht voor bezoekers. Het reinigen van tapijten behoeft echter een specialistische aanpak. Hommerson schoonmaakbedrijf kan u een helpende hand bieden om uw tapijt(en) er weer als nieuw uit te laten zien. U kunt kiezen uit twee methodes: een dieptereiniging of opfrisbeurt. De dieptereiniging wordt gerealiseerd aan de hand van sproei extractie door onze machines. De Bonnet-methode kan worden ingezet wanneer het tapijt niet zeer vervuild is maar wel een opfrisbeurt kan gebruiken.

Schrobben van tegelvloeren, pvc-vloeren en gietvloeren

Wanneer een harde vloer op een juiste manier wordt verzorgd, kan men er jaren plezier van hebben. Voorbeelden van harde vloeren zijn: PVC-, giet- en stenenvloeren. Hommerson schoonmaakbedrijf heeft een aantal medewerkers in dienst die gespecialiseerd zijn in periodiek vloeronderhoud van harde vloeren. Zij laten, in combinatie van het gebruik van de juiste producten en apparatuur, uw vloer weer stralen. De behandeling voor deze drie type vloeren is hetzelfde. Wij gebruiken namelijk een schrobmachine, waterzuiger, schrobzuigautomaat of I-mop.

Wax-olie behandeling van houten vloeren

Houtenvloeren zijn trendy, milieuvriendelijk en gaan jaren mee. Toch kunnen ook houten vloeren vervuild raken. Hommerson Schoonmaakbedrijf helpt u graag met de reiniging van uw houten vloer. Wij behandelen de vloer met waxolie die de houtenvloer beschermt en voedt.

Kristalliseren van natuursteenvloeren

Natuursteenvloeren zijn geen doorsnee vloeren. Het schoonmaken van een natuursteenvloer vraagt dan ook om een specialistische aanpak. Wij maken gebruik van twisterpads om de glans in de vloer weer omhoog te brengen. Twisterpads zijn innovatieve vloerpads speciaal voor het reinigen, polijsten en renoveren van vloeren. Het grootste voordeel van schoonmaken met twisterpads is dat wij geen chemische producten hoeven te gebruiken wat weer goed is voor het milieu.

ESD vloeren

ESD vloeren zijn bijzondere vloeren. Ze geleiden elektriciteit door deze te absorberen en af te vloeien naar de grond in plaats van naar de omgeving. Dit heeft als gevolg dat de vloeren statisch kunnen worden. Om dit te voorkomen worden er aparte stofzuigers gebruikt. Eveneens moeten deze vloeren ook worden behandeld, waarbij een  speciale ESD polymeer laag aangebracht wordt.

Reiniging van sportvloeren

Sportvloeren worden over het algemeen intensief gebruikt. Of het nu een gymzaal of een fitnessruimte betreft, de wrijving die ontstaat blijft groot. Door de sportvloer goed schoon te maken en te onderhouden, gaan de vloeren langer mee en behoudt het de vloer zijn stroefheid. Hommerson helpt u graag met het reinigen van uw sportvloer.

Schoonhouden van parkeerterreinen en garages

Parkeerterreinen en -garages dienen regelmatig schoongemaakt te worden. Hommerson schoonmaakbedrijf kan er met haar diensten voor zorgen dat de parkeergarage van uw bedrijf er weer verzorgd bij ligt. Eén van de middelen die wij inzetten is een veegmachine.

Onze dienstverleningen

Naast regulier schoonmaakonderhoud, bieden we nog veel meer diensten aan. Bekijk hieronder onze diverse diensten.

Vragen over vloeronderhoud?

Heeft u vragen over deze dienst en bijbehorende prijzen? We helpen u graag verder. Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact met ons op