Hommerson Schoonmaakbedrijf Bemmel

Met ruim veertig jaar ervaring durven wij te zeggen dat wij dé specialist zijn in zowel dagelijks als specialistische schoonmaakwerkzaamheden. Als schoonmaakbedrijf zijn wij écht betrokken bij uw schoonmaakklus en onze medewerkers zorgen te allen tijde voor een schone, nette en frisse omgeving.

Schoonmaakbedrijf Bemmel

Bij Hommerson Schoonmaakbedrijf Bemmel bent u voor alle soorten schoonmaak aan het juiste adres. Met een team van professionele schoonmakers helpen wij u graag met uw dagelijkse of wekelijkse schoonmaak. Denkt u hierbij aan het reinigen van de toiletten, afstoffen van meubilair, schoonmaken van plinten en dweilen van vloeren. Ook voor meer specialistisch schoonmaakonderhoud zoals verwijderen van graffiti, glasbewassing, dieptereiniging van sanitair en zelfs het geheel ontruimen van uw pand of woning helpt Hommerson Schoonmaakbedrijf u graag.

Wist u trouwens dat wij ook huishoudelijke ondersteuning bieden? Klik hier voor meer informatie.

Professioneel en betrouwbaar schoon

Binnen Hommerson Schoonmaakbedrijf staat het leveren van kwaliteit voorop. Omdat ieder object en/of ruimte vraagt om een andere manier van schoonmaken, stellen wij dan ook een op maat gemaakt werkprogramma op. Hierop zetten wij onze ervaren en opgeleide vakmensen in. Zij houden dagelijks onze medewerkers kantoren, onderwijsinstellingen, recreatie, retail, vastgoed en VVE en zorginstellingen schoon.

Hogedrukreiniging Bemmel

Voor sommige schoonmaakklussen is een specifiekere manier van schoonmaken gewenst bijvoorbeeld met een hogedrukreiniger. Bij Hommerson weten wij daar wel raad mee en helpen u daar dan ook graag mee. Als schoonmaakbedrijf hebben wij ruime ervaring met het uitvoeren van hogedrukwerkzaamheden. Wij beschikken dan ook over een hogedrukreiniger met steamPLUS functie. Hiermee verwijderen wij de meest grondige vervuiling moeiteloos zonder dat het uw eigendom aangetast.

Contact met schoonmaakbedrijf Bemmel

Al ruim veertig jaar hebben wij ervaring in het schoonmaken van diverse branches. Wij weten dan ook als geen ander hoe wij u kunnen ontzorgen betreft uw schoonmaakwerk. Hommerson Schoonmaakbedrijf Bemmel is u dan ook graag van dienst. Heeft u vragen over onze diensten, wat wij specifiek voor u kunnen betekenen of heeft u een andere vraag? Neemt contact met ons op.

Neem contact met ons op