Kantoren

Waar gewerkt wordt, wordt geleefd. Logisch dus dat een werkplek regelmatig rommelig of vuil is. Maar belangrijk is dat diezelfde werkplek weer snel schoon en opgeruimd is.

Schoonmaak kantooromgeving

Als werkgever verwacht u een maximale inzet van uw werknemers. Die inzet kan u pas verwachten als u de beste werkomstandigheden creëert. Uit onderzoek blijkt namelijk dat werknemers beter presteren in een schone werkomgeving. Met onze flexibele aanpak zorgen wij dat er schoon gemaakt wordt zoals u dat wilt. Of het nu gaat om een kantoor met Het Nieuwe Werken, met wisselende werkplekken en werktijden, of om een klein team met vaste werkschema’s, wij nemen graag de zorg voor u uit handen.

Referenties

Hommerson Schoonmaakbedrijf neemt voor een groot aantal klanten schoonmaakdiensten uit handen. Wij maken dan ook diverse kantooromgevingen schoon. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons klantenbestand.

Wij staan altijd voor u klaar

Heeft u vragen over onze diensten en bijbehorende prijzen? Wij helpen u graag verder. Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact met ons op